Δημοσιεύτηκε
14/04/2015 από

Οι γυναίκες πάντα γοητεύουν τον κόσμο με την εμφάνιση και τα είδη ένδυσης τους. Τα γυναικεία ρούχα αναδεικνύουν το στυλ της γυναίκας και αποτελούν  φυσικό συμπλήρωμα του εσωτερικού της κόσμου. Κατά τη διάρκεια των αιώνων η μόδα στα ρούχα των γυναικών έχει υποστεί πολλές προσαρμογές σχετικά με τα κριτήρια της γυναικείας ομορφιάς για να φτάσει σήμερα στη σύγχρονη εμφάνιση που έχει.

Το 1920 η Coco Chanel εισάγει το «μικρό μαύρο φόρεμα» που είναι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα, συνώνυμο κομψότητας και σεξαπίλ. Τα γυναίκεια φορέματα γίνονται  μέρος της ζωής κάθε γυναίκας μέσα από χιλιάδες ενσαρκώσεις - φορέματα κοκτέιλ, casualφορέματα, καθημερινά ή και ακόμα  για το χώρο εργασίας της . Βέβαια το παντελόνι είναι μια από τις πιο τολμηρές κατακτήσεις της γυναίκας. Ένα τυπικό ανδρικό ρούχο, αλλά ταυτόχρονα αναπόσπαστο μέρος της γυναικείας ντουλάπας. Ένα ένδυμα, χωρίς το οποίο είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη σημερινή καθημερινότητα. 
Η σύγχρονη εργαζομένη γυναίκα πρέπει να είναι κομψή τόσο  στο γραφείο όσο για την απογευματινή βόλτα με τα παιδιά και για τα ψώνια. Τα ρούχα της να είναι από φυσικά υφάσματα για άνεση, εύκολα για σιδέρωμα και ταυτόχρονα να εκφράσουν τη θηλυκότητα της.
Αν θέλετε άψογη εμφάνιση ανατρέξτε στο Atelier Passione. Οι μοναδικές ιδέες της Κατερίνας Δαούλκα  προσφέρουν απαράμιλλες δυνατότητες για επίτευξη του μοναδικό στιλ που επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να επιλέξει διαφορετικές εμφανίσεις. Βρείτε το ρούχο σας στο Atelier Passion και δώστε στιλ στη ζωή σας.